Botany draagt bij aan een fossielvrij leven

Botany, draagt bij aan een fossielvrij leven binnen één generatie door alleen nog maar duurzaam opgewekte elektriciteit in te kopen. We maken gebruik van Vattenfall Europese Wind, wat duurzame windenergie afkomstig van een Europees windpark is. Deze Europese Wind is 100% duurzaam en afkomstig uit landen die zijn aangesloten bij de Europese organisatie voor energiecertificatie AIB. Door deze duurzame elektriciteit in te kopen, draagt Botany bij aan het verminderen van de afhankelijkheid van fossiele brandstoffen en het verminderen van de uitstoot van broeikasgassen.

Het gebruik van duurzame energiebronnen is een belangrijke stap naar een fossielvrij leven. Windenergie is een van de meest veelbelovende vormen van duurzame energie, omdat het onuitputtelijk is en geen schadelijke emissies produceert. Vattenfall Europese Wind biedt een duurzame oplossing voor de energiebehoeften van Botany. Het gebruik van deze vorm van duurzame energie draagt bij aan de vermindering van de CO2-uitstoot en andere broeikasgassen. Dit is essentieel voor het behalen van de doelstellingen van het Klimaatakkoord en het realiseren van een fossielvrij leven binnen één generatie.

Botany is niet het enige bedrijf dat gebruik maakt van duurzame energiebronnen om bij te dragen aan een fossielvrij leven. Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om duurzame energie te gebruiken om hun ecologische voetafdruk te verkleinen en bij te dragen aan een schonere toekomst. Door te investeren in duurzame energiebronnen, kunnen bedrijven niet alleen hun ecologische voetafdruk verkleinen, maar ook hun energiekosten verlagen. Dit is een win-win situatie voor zowel het bedrijf als het milieu.