Aansluitproeven hard fruit

Asperico

Bestrijding perenbladvlo in peer
De perenbladvlo is één van de belangrijkste plaaginsecten in peer. De perenbladvlo is moeilijk te bestrijden doordat het insect zich snel kan uitbreiden. Dit kan grote schade veroorzaken.

Bestrijding schurft in appel
Schurft is een veelvoorkomende en bekende schimmelziekte in de teelt van appels. Vooral in het voorjaar moet regelmatig worden gespoten om de ziekte tegen te gaan. De juiste preventieve maatregelen en timing zorgen voor het beste bestrijdingsresultaat.

Aansluitproeven hard fruit
Asperico legt een een tweetal aansluitproeven aan ter bestrijding van de perenbladvlo in peren en schurft in appels. De proeven zullen onder GEP worden uitgevoerd en zijn daarom geschikt voor productontwikkeling, verdieping en demonstratie. We geven u de mogelijkheid om zowel experimentele als reeds toegelaten middelen te screenen op hun werking tegen perenbladvlo in peren of schurft in appel. Ook het testen van spuitschema's is mogelijk.

Alle objecten zullen onder code komen te liggen, waardoor geheimhouding gewaarborgd is. Flexibiliteit in de uitvoering staat bij ons hoog in het vaandel.

Download de informatiesheets voor meer informatie over deze aansluitproeven:

Aanmelden:
Stuur een e-mail naar gijsbert.hakkert@asperico.nl met daarin duidelijk uw wensen voor de aansluitproef. We ontvangen uw reactie graag vóór 1 april 2021 retour.

Heeft u specifieke wensen met betrekking tot de uitvoering, neem dan gerust contact op. In overleg proberen we tot een passende oplossing te komen.